Secţia de Ciclism

Secţia de Ciclism a Clubului Sportiv Tibiscus este continuatoarea activităţii desfăşurate de Clubul de Ciclism Tibiscus, de aceea membrii acestuia din urmă care au dorit au putut să se transfere în noua structură organizatorică. Avem înscrişi ciclişti de şosea, de downhill, de cross-country şi de trial.

Clubul are la acest moment peste 50 de membri ai Secţiei de Ciclism, dintre care 2 sunt legitimaţi la Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon iar 2 au licenţă Union Cycliste Internationale; doi dintre colegii noştri sunt componenţi ai lotului naţional de Trial al României.

Secţia de Dansuri

Secţia de Dansuri şi-a propus să ofere o alternativă corectă tuturor, respectând valoarea, performanţa şi dorinţa fiecărui dansator. Dorim crearea unei imagini care să devină, în curând, reprezentativă pentru Timişoara şi întreaga parte de vest a ţării. Acest lucru sperăm să atragă colaborarea şi parteneriatul cu cât mai multe persoane şi sponsori, astfel încât drumul spre performanţă să fie, pentru dansatorii noştri, cât mai accesibil.

Începând cu 01.10.2010 activitatea Secţiei de Dansuri a Clubului Sportiv Tibiscus este suspendată.

Secţia de Schi-Snowboard

Secţia de Schi&Snowboard a fost înfiinţată în iarna 2008/2009 prin înscrierea în Club a unei echipe de entuziaşti ai acestor sporturi, care au dorit să beneficieze de un cadru organizat de antrenament şi organizare de competiţii.

 

Secţia de Triatlon

Secţia de Triatlon a Clubului Sportiv Tibiscus este cel mai tânăr membru al asociaţiei noastre.
Clubul are la acest moment 10 de membri ai Secţiei de Triatlon, dintre care unul este legitimat la Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon.

Secţia de Streetball

Odată cu înfiinţarea secţiei de Streetball a Clubului Sportiv Tibiscus, vedeta este echipa STREETBOYZ care reuneşte pe Flaviu, Gusti, Paul, Ovi şi Alex, pasionaţi ai artei în sport şi ai muzicii hip-hop. Deopotrivă sportivi şi organizatori de competiţii, aceştia se profită de orice moment petrecut împreună pentru a se antrena pentru o mai bună conlucrare şi rezultate cât mai bune.

Începând cu 01.09.2009 activitatea Secţiei de Streetball a Clubului Sportiv Tibiscus este suspendată.