GEOPARK MEHEDINȚI ADVENTURE 2023
Cireșu (MH), 02-04.06.2023


Directia Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți, are plăcerea să vă invite la un festival al sporturilor și activităților montane într-un cadru natural de excepție, Podișul și Munții Mehedinți. Evenimentul de bază al festivalului va fi un concurs de alergare montană, în arealul peșterilor Topolnița și Epuran, rezervații naturale de o frumusețe aparte. Pe parcursul celor trei zile, se vor mai desfășura ture ghidate cu bicicleta pe culmea Munților Mehedinți și în podiș, ture asistate cu echipament de speologie în peșterile Topolnița și Epuran, ateliere de escaladă și tiroliană pentru copii, sub îndrumarea unor instructori cu experiență, activități culturale și culinare în jurul focului de tabără, proiecții de filme și discuții libere cu rangerii Geoparcului și cu membrii serviciului Salvamont-Salvaspeo și în ultima zi, concert de muzica în Pestera Mare de la Balta.
Pentru participarea la evenimentele Geopark Mehedinti Adventure, nu se percepe nicio taxă, sunteți invitați cu toții, să descoperiți prin mișcare, natura sălbatică a Mehedințiului.
Detalii în curând pe pagina evenimentului, salvați data și să ne vedem sănătoși!!

În lipsa oricărui clasament întocmit de organizatori, nu putem decât să îl felicităm pe colegul nostru Alex Ghigulescu pentru participarea la proba de alergare montană 18 km.

În lipsa oricărui clasament anunțat de organizatori, nu putem decât să îi felicităm pe colegii noștri pentru rezultatele la proba de MTB:
 • Titel Rușinaru - locul I clasament general
 • Alex Ghigulescu - locul 6 categorie

  Despre rezultatul frumos al colegului nostru a relatat:

  www.sporttim.ro din 10.07.2023 • Alex Ghigulescu
  Locul I

  Titel Rușinaru

  Locul 6

  Alex Ghigulescu


  Mai multe detalii despre concurs pe pagina organizatorilor sau pe pagina de Facebook a evenimentului.