GÂRBOAVELE TRAIL RUN 2023
Pădurea Gîrboavele, Galați (GL), 26.03.2023


Ne place sa avem aproape iubitorii de sport, natura si plini de energie pozitiva, de aceea ne-am hotarat, si am decis ca si anul 2023 sa aiba o primavara marcata de o competitie ce aduce impreuna pasionatii: de socializare, voie buna si nu in ultimul rand de alergari in aer liber, departe de grijile cotidiene.
Continuam sa scriem povestea inceputa in anul 2019 in Padurea Garboavele Trail Run doar cu ajutorul vostru.
Vino impreuna cu noi pe data de 26 martie 2023, la a V -a editie a concursului de alergare in Padurea Garboavele, judetul Galati, comuna Tulucesti.
Vei avea parte de tura scurta si tura lunga la alergare si un traseu pentru MTB care le va cuprinde pe cele de alergare. O sa pregatim un traseu pe gustul si pe masura devotamentului, toate cele trei curse vor fi presarate cu zambete, culorile vii ale aleilor primavaratice si nelipsitul covor de iarba abia aparut specific renasterii naturii. Te vom sustine, te vom fotografia, te vom alerga si te vom premia cu medalie si podium, in functie de varsta si sex. Nu ezita, locurile sunt limitate, dar distractie vom avea din belsug, doar cu ajutorul tau.
Inca nu ai nimic notat pentru data de 26 martie 2023? Acum ai. Vii alaturi de noi si prietenii tai, in Padurea Garboavele pentru a ne cunoaste mai bine in pas alergator. Noi nu garantam si nu promitem, noi realizam din suflet ca tu sa ne spui daca ne-am respectat promisiunea.

Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Miruna Ionașcu pe locul I al categoriei FEMININ cu timpul de 1h 56m 15s

  • Locul I

    Miruna Ionașcu


    Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.