KING & QUEEN OF THE MAUS TRACK 2023
Pădurea Gârboavele, Galați (GL), 05.03.2023 19.03.2023


Cateva zile ne mai despart până in data de 1 Februarie cand dăm startul inscrierilor la primul concurs din calendarul competițional al sezonului de MTB 2023 dedicat sportivilor experimentati - King & Queen of the Maus Track - Galați.
Ne asteapta un 5 Martie de poveste, cu si despre voi, eroi si super - eroi ai sportului.
Aflat la a IIl-a ediție, concursul este un format nou pentru cursele de MTB din România, participare doar pe baza de invitatie, start individual, traseu ghidat cu track gpx incarcat in dispozitive de navigare prin satelit (furnizat cu 24 de ore inainte de competite).
Acest concurs de contratimp individual se adresează riderilor cu experienta competitionala in MTB, ale căror rezultate obtinute in anii trecuți le-au adus nominalizarea pe lista selecta a celor invitați. Grila de start contine un număr limitat de concurenți, selectia facandu-se in baza jurizarii rezultatelor la evenimentele sportive din 2022. Concursul King & Queen of the Maus Track este in format XCT, cu 50 km / 1600 dif. si se doreste a fi o provocare lansata celor mai experimentați si puternici sportivi din ciclismului autohton de mountain bike (off-road) pentru a testa nivelul de pregătire. O buna ocazie de a masura forța si abilitățile tehnice pe un traseu solicitant, de viteza, explozie si agilitate. O cursa in care fair-playul este una dintre valorile promovate de organizatori.
Podiumul va fi open 1-3 atât feminin cât și masculin, cu posibilitatea creșterii lui la 1-5 ( in functie de numarul de participanti).
Si, nu in ultimul rand,.... premiile acordate vor fi în bani.
Organizatorii competiției sunt gasca de la Maus Bike.

Te bagi?! Arata-ti valoarea! Tu poti fi leu?! Rugam doritorii să lase un mesaj în privat (mesajul trebui sa contina si un nr de telefon pentru a discuta celelalte detalii).


Marius Ionașcu

Miruna Ionașcu


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului.